top of page

Gel & Acrylnagels

Bij 'The Lash & Nail Factory' kunt u voor alle voorkomende nagelbehandelingen terecht. Zo is het mogelijk een heerlijke verzorgende manicure behandeling te boeken, gelpolish op de natuurlijke hand of teennagel, of een versteviging met gel/acryl.


Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee je in korte tijd een nagel creëert. Als deze uitgehard is vijl je hem in de vorm van de nagel en zo krijg je een natuurlijk uitziende nagel, zonder hobbels en bobbels. Acryl is duurzaam, ze gaan lang mee en zijn minder kwetsbaar.

Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels. Deze nagels zijn makkelijker zelf te vijlen. Gel is een vloeibare, harsachtige substantie en word daarom ook anders opgebracht dan acrylnagels.


Zowel een acryl- als gelnagel wordt er even dun opgezet. Het verschil zit hem in de stevigheid van de nagel. Door het verschil in de samenstelling van het materiaal kunnen acrylnagels aan de lucht uitharden en gelnagels alleen met behulp van UV-licht.


Als je de nagels mooi wilt houden moet je wel telkens een nabehandeling nemen. Dit omdat de kunstnagels meegroeien met jouw eigen nagels. Hoeveel tijd er tussen de behandelingen moet zitten verschilt per persoon. De ene nagel groeit harder dan de andere. Over het algemeen zal dit om de 2 tot 3 weken zijn.


Welke behandeling voor u geschikt is, hangt erg af van uw natuurlijke nagel.

Er is veel verschil tussen nagels onderling. Zo heeft de een een hele stevige nagel, welke eigenlijk nooit breekt, en de ander heeft een flexibele nagel, welke continue scheurt.


We kunnen samen kijken naar de beste keuze voor uw nagel, en wat past bij uw wensen. wij werken uitsluitend met de gel en acryls van het merk 'Magnetic'

bottom of page